Selecteer een pagina

Taxi Soest

BEL 035-2011723

Airporttaxi vanuit Soest

Taxicentrale Soest rijdt naar veel verschillende vliegvelden in Nederland en buitenland. Zo rijden wij namelijk niet alleen naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport of Eindhoven, maar ook naar vliegvelden als Zaventem (België) en Düsseldorf of Weeze (Duitsland). In onze taxibus is ruimte voor acht personen, inclusief acht stuks bagage. Wij staan ruim op tijd voor de deur en helpen u uiteraard met het inladen van uw koffers. Op het vliegveld wordt u voor de juiste vertrekhal afgezet. Ook op de terugweg naar huis staan wij voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is aan ons een vluchtnummer doorgeven en uw telefoonnummer. Dan spreken we een ophaallocatie op, en kunt u weer terug naar huis met de taxi richting de omgeving Soest.

Rolstoelvervoer via Taxicentrale Soest

Bij Taxicentrale Soest rijden we onder andere met een Mercedes Viano-bus. Daardoor is het mogelijk dat wij tot acht personen inclusief bijbehorende bagage vervoeren in de bus. Wij hebben echter ook een rolstoelinrichting in de wagen. Dit betekent dat wij een groep van vier personen en een rolstoel zonder problemen mee kunnen nemen in de taxi. Door deze optie in onze taxibus is het voor ons ook makkelijk om ritten via Valys (wmo-vervoer) te doen of leerlingenvervoer. Ook worden wij ingezet voor het rijden van en naar het ziekenhuis per taxi in de regio Soest.

Taxi vanuit Soest naar een feestje of evenement

Taxi nodig vanuit Soest naar een groot feest of evenement, waar je met je vrienden heengaat? Dan staan wij bij Taxicentrale Soest voor je klaar. Het grote voordeel van reizen met ons taxibedrijf is dat we je in korte tijd van deur tot deur kunnen brengen. Bovendien kun je in de bus al je eigen muziek draaien, zodat je al een beetje kunt opwarmen voor het festijn waar je naartoe gaat. Bovendien is het reizen met de taxi vaker goedkoper dan het openbaar vervoer, doordat je de kosten voor de taxirit door maximaal acht personen kunt delen. Daarnaast hanteren we heel scherpe tarieven bij Taxicentrale Soest!

Welke dienst kan Taxicentrale Soest voor u verlenen?

Wilt u meer horen over onze diensten? Gelijk een taxi reserveren? Heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Taxicentrale Soest!

035-2011723

Bel ons gerust

contact@taxicentrale-soest.nl

Stuur ons een bericht