Selecteer een pagina

Taxi baarn

BEL 035-2011723

Ervaren taxichauffeurs bij taxibedrijf in Baarn

Taxicentrale Soest, ook actief met taxi’s in Baarn, is in 2015 opgericht en rijdt met professionele taxichauffeurs, die minimaal tien jaar ervaring in het vak hebben. Ons taxibedrijf verleent diverse taxidiensten: van particulier en rolstoelvervoer, tot zakelijk en wmo-vervoer. Daarbij is het bij ons geen probleem om huisdieren mee te nemen in de taxi, mits het van tevoren is aangegeven. Hoewel Taxicentrale Soest voordelige tarieven hanteert, bieden we ook een goede service aan onze klanten. We zijn altijd op tijd, helpen met in- en uitstappen of met de bagage. Daarnaast wordt u vervoerd in een comfortabele wagen. De prijskwaliteitverhouding is dus dik in orde bij Taxicentrale Soest, met taxi’s in Baarn!

Airporttaxi vanuit Baarn

Taxicentrale Soest, met taxi’s in Baarn, rijdt naar veel verschillende vliegvelden in Nederland en buitenland. Wij stoppen niet bij Schiphol, Rotterdam The Hague Airport of Eindhoven, maar rijden door naar vliegvelden als Zaventem (België) en Düsseldorf of Weeze (Duitsland). In onze taxibus is ruimte voor acht personen, inclusief acht stuks bagage. Wij staan ruim op tijd voor de deur en helpen u uiteraard met het inladen van uw koffers. Op het vliegveld zetten we u af voor de juiste vertrekhal. Ook op de terugweg naar huis staan wij voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is aan ons een vluchtnummer doorgeven en uw telefoonnummer. Dan spreken we een ophaallocatie op, en kunt u weer terug naar huis met de taxi richting Baarn.

Taxicentrale Soest is van alle markten thuis

R

Airporttaxi (binnen- en buitenland)

R

Rolstoeltaxi

R

Zakelijk vervoer

R

Groepsvervoer

R

Straattaxi

R

Feesten

R

Evenementen

R

Bruiloften

R

Leerlingenvervoer

R

Valys (wmo-vervoer)

R

Huisdier mee (van tevoren even melden)

R

En meer

Taxi nodig in Baarn?

Taxicentrale Soest, actief in Baarn, staat 24/7 voor u klaar! Bel nu om u gemakkelijk en snel naar uw bestemming te komen. Neem contact op met Taxicentrale Soest voor een taxi in Baarn.

035-2011723

Bel ons gerust

contact@taxicentrale-soest.nl

Stuur ons een bericht