Selecteer een pagina

Taxi Amersfoort

BEL 035-2011723

Met spoed in Amersfoort een taxi nodig? Bel Taxicentrale Soest

Taxicentrale Soest, ook actief in Amersfoort, is in 2015 opgericht. Wij rijden met professionele taxichauffeurs, die zeker tien jaar ervaring in het vak hebben. Ons taxibedrijf verleent diverse taxidiensten: van particulier en rolstoelvervoer, tot zakelijk en wmo-vervoer. Daarbij is het bij ons geen probleem om huisdieren mee te nemen in de taxi, mits het van tevoren is aangegeven. Bij ons taxibedrijf heeft u bijna altijd snel een taxi voor de deur staan. Lukt het ons helaas niet, en heeft u toch met spoed een taxi nodig? Dan helpen wij u een oplossing te vinden. Klantvriendelijkheid vinden we namelijk heel belangrijk bij Taxicentrale Soest in Amersfoort.

*Voor langeafstandsritten of speciale verzoeken, hanteren we een reserveringstijd van minimaal vijf uur van tevoren. Aan een spoedrit richting deze bestemmingen is een hoger tarief gekoppeld.

Veel vaste tarieven bij Taxicentrale Soest Amersfoort

Een transparant taxibedrijf in Amersfoort is Taxicentrale Soest, onder meer als het draait om de kosten. Wij vinden het namelijk belangrijk voor onze klanten dat ze van tevoren weten waar ze aan toe zijn als ze een taxi bij ons bedrijf boeken. Bovendien hanteren we zeer scherpe tarieven voor ons comfortabele vervoer. Voor langeafstandsritten, bijvoorbeeld buiten Nederland, en voor dagjes uit nodigen wij u bovendien uit om een offerte aan te vragen, zodat wij u precies kunnen vertellen wat dit gaat kosten. Het is bij ons daarnaast ook mogelijk om een uurtarief overeen te komen. Zakelijke klanten en klanten die via Valys rijden, kunnen op rekening rijden bij Taxicentrale Soest, ook actief als taxibedrijf in Amersfoort.

Daarom kiest u in Amersfoort voor Taxicentrale Soest:

R

Vaste prijzen voor veel bestemmingen

R

Klantvriendelijkheid

R

Uurtarief mogelijk

R

Professionele taxichauffeurs

R

Langeafstandsritten

R

Oplossingsgericht

R

Afspraak is afspraak

R

Snelle service

R

Eigen muziek draaien

R

Telefoon opladen

Wat kan Taxicentrale Soest voor u betekenen?

Wilt u meer horen over onze diensten? Gelijk een taxi reserveren? Heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Taxicentrale Soest voor een taxi in Amersfoort!

035-2011723

Bel ons gerust

contact@taxicentrale-soest.nl

Stuur ons een bericht